У Сонця до Зэмли любов

У Сонця до Землі любов

Ця неймовірная краса
І серце й душу потряса –
Там на траві блистить роса,
Як ластяться вниз небеса...
– У Сонця до Землі любов,
Обігріває знов і знов,
Дарує кольорів покров,
Шле любоньці у дар обнов.
Гаряче серце красить ліс,
Червоні щоки й світлість кіс –
Туман над чудом всім завис,
А чудо сам Господь приніс...
16.01.2022р.


Рецензии