На Василя - Василя

На Василя - Василя'
Білий сніг паде з гілля.
Сію, вію, посіваю,
З житом на добро вітаю!
На Василя-Василя'
В Рік Старий
Смачна кутя.
Щебіт, гомін,
Співи, танці,
І дівчата в вишиванці.
А маленький козачок
Взяв пшеницю в кулачок.
Йде від хати і до хати
З Новим Роком Вас вітати.

Усіх Васильчиків, Василин з Днем Янгола!
А, також, хочу привітати все Панство із Старим Новим Роком!
Миру, злагоди й добробутку!


Рецензии