***

Почуття у нас холодні на щастя серденько голодне
Не життя а просто мука.
Та є в нас корисна наука ...

Пробудити почуття що гріють душу і життя
Це спокій вірність і кохання вони убьють в душі печаль і злі завдання.
Душу тіло очищають
І щодня нам щастячка бажають.


Рецензии