Для размышлений ещё сутки...

Чому так зубожіли душі
Усіх, стоять що вище МИ?
Чому на водах і на суші
Ростуть "гриби" — їх тереми?

Стрімлять у небо...суть "поганки",
Слугує їм увесь народ —
Колеса крутить, "гне баранки",
Перетворившись в "нищеброд"...

"Пани" новітні більш жорстокі,
"Підпанки" в РАДІ  — в їх сітях...
Назад країна робить кроки —
Чи до ТАКИХ ми йшли звитяг?

"Что день грядущий нам готовит?"
Де-марш ЄС і Порошенка?
Яке народ мій "слово молвит"?
Чи рот заткне його "рошенка"?...

Ще є доба для "размышлений"...
В двобої Правда переможе?
Себе проявить Розум-геній?
Чи всім ганьба?  Боронь, о Боже!


Рецензии
Дужэ добрэ Вы сказалы!

Михаил Стихоплётов   16.01.2022 11:33     Заявить о нарушении
Так наболело же!

Галина Максимова 6   16.01.2022 12:45   Заявить о нарушении