Життя - вимогливий учитель

Життя дає порад багато,
Та знати точно неможливо,
Коли нам краще промовчати,
Кому довірити важливе.

Кружляє час над нами птахом,
Нам не забути найрідніших.
Звучить в душі безмовним гласом
Акорд мелодій найніжніших.

Буває, що приходить лихо,
Вражає тих, хто з нами поряд,
Утішить слово, навіть тихе,
Зігріє душу теплий погляд.

Талан - приречення вершитель,
Та серцем можем ми збагнути:
Життя - вимогливий учитель,
Що вчить нас людяними бути...


Рецензии