Присвячуй

Присвячуй мені
Свої найдивніші вчинки,
Найкращі винаходи,
Найяскравіші сни.

Тоді ти пройдеш
Крізь холод і павутиння,
Здолаєш усі мости.

І кожна твоя
Ледь помітна пригода
В історію, може, ввійде.

Присвячуй мені
При кожній нагоді
Натхнення своє.


Рецензии