Нашi козаки завжди були кмiтливi!

"Жiнка шанувала
аж трьох
коханцiв!
Раптово з
вiдрядження
повернувся ii
чоловiк.Жiнка
поховала
коханцiв по
чувалам,i
виставила iх
на балкон.
-"Кохана,а що
тутечки за
чували?"
-"Нам ненька
гостинцiв
прислала!"
Чоловiк пнув
ногою перший
чувал,а
звiдтiля:
-"Мэ-э!"
-"Ось i добре!
З вiвцi шашлик
зробимо!"
Пнув другий!
А звiдтiля:
-"Хрю-хрю!"
-"I це добре:
на сало пiде!"
Пнув третiй
чувал,а
звiдтiля-тиша...
Вiн пнув знову,
вже посильнiше!-
знову тиша...
Ну,чоловiк
замахнувся i як
трiсне по
чувалу!
А з чувала:
-"Дурний,чи шо?
Якщо мовчить,то
це ж-картопля!"

Гумор з "Однокласникiв"


Здивувався козак:
-"Ось тобi,Маруся,
й-"Опля!"-
Це ж дуже багато
"хiмii",якщо
балакае картопля!"
Та й вiн збавився
вiд зайвого
"волоху",
Жбурнувши чувал з
третього поверху!


Рецензии