Власт

Бездънна суета,
закачена в небеса,
гребе море комплекси ,
по вълни морал,
следи оставя,
лакомия лети из синева,
реалност непотребна
долу кърви изравя! 
Резултат натъпкан
в чекмедже,
мечта с кюлче затисната ,
пресована съдба стърчи
морал под пистолет
си спи.
По гръб деня светлей,
подпива суета,
мечта из мозък ветрей,
отвън
разсипва се съдба


Рецензии