В бiлiм сяeвi

Знову чути снігу скрип,
Далеч в шовку срібному,
Вітер від виття охрип
У серпанку сизому…

Всюди впевнено зима
Ходить невидимкою,
То поземку підійма,
То летить сніжинкою.

Розливається яса
На стежках зникаючих.
Всюди радісна краса
Від перлинок сяючих.

В білім сяєві земля,
В ароматах свіжості.
Небо душу окриля
Тихим світлом ніжності...


Рецензии