Щедрiвочка

Знов на вулиці сьогодні
Завиває вітрюган
І без нього дні холодні,
Не врятує і жупан.
Хилитає в танцях диких
Всі дерева водночас,
Грізно стукає по стріхах,
В димарі кричить на бас.
Тільки нас не налякати
Непогодою й дощем,
Всім гуртом защедрувати
Ми по вулиці підем.
Принесемо в кожну хату
Щастя, радість і тепло,
Миру будемо бажати,
Щоби щедро все росло.
Не біда, що мокро-слизько,
«Щедрик» сили придає,
І затихнуть дощ з вітриськом,-
Чудеса на світі є!


Рецензии
Чудеса є, та коли вони стануться? Привіт, Таня.

Игорь Ярин   03.08.2022 07:00     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.