***

Зрадників життя не любить прийде час усіх погубить.
Чародійна я людина кую щастя щохвилини.

Насолоджуюсьрадію тружусь люблю і знов так дію.

Щоб було добре всім зімною...

Розважаюся не ною.
Щастячка усім бажаю
і долітаю свого краю.


Рецензии