Ты пракалоуся

Пішу сябрам, што сёння ў пастарунках.
Пішу для тых, хто здольны зразумець,
Што выбары -- для нас усіх навука,
Бо галасы лічыць патрэбна ўмець.

Не пракаціў працэнт намаляваны.
Не пракаціла Лідкіна хлусня.
Не ездзяць больш ябацькі да ямамы --
Падкінуў Панікоўскі ім гуся.

З яго вады не возьмеш а ні кроплі.
Наробіць крыку столькі, што наўкол
Усё суседзі ўчуюць тыя воплі.
А гэта -- для палітыка пракол.

Ты пракалоўся, Саша, на працэнтах.
Твая хлусня з'яднала нават тых,
Хто аддаваў табе усё да цэнта,
Ну а цяпер -- готовы даць пад дых.

Ты пракалоўся, Саша, на Амоне.
На Ганне Эйсмант, ды абразах тых,
Хто дваццаць год з табою не гамоніць.
А не гамоніць -- значыць б'е пад дых.

Ты пракалоўся, Саша, на банкіры.
Ты ўлез туды, дзе грошыкі -- цю-цю...
Відаць цябе псіхолаг твой пакінуў,
Каб ты адзін жаваў сваю куццю.


Рецензии