***

насищається життя любовью

кожин день все новой новой

дні з миттєвостей складаються

крізь душу дробом пролітають

лиш почуття  та спомин залишаються

СамИ в минуім собираються
 
Пролетіли усі миті

коханнячко усе спожите...

Лише біль тілесна мучить
Страх за щастячком колючий заїдає кожну мить
І Неупинно в даль  летить.
Нам життя не зупинить
Все прийдеться пережить

Майбуття не зможем поміняти ...

бо так велить нам судьбаМати.


Рецензии