Чека

Солодко чи ні?
Там у твоєму ранковому сні
Питає Він тебе -
І кожен раз не хоче чути.
Бо у ві сні ти там
Де кожен раз чекають дива
Бо там ти знов не з ним
А Він лишається тобі зовсім чужим
І все ж чекає Він:

" І вірю знов і знов що винирнеш зі своїх полонів
і зрозумієш що ось він я
Я не примара і не сон
чекаю я"

Прокинься і поклич
Він прилетить крізь всі світи
Бо маєш ти ключі від його серця
І шовковою струною колись
Заграє його життя поруч із тобою
А поки що чекає Він


Рецензии