Тримайте й небо!

Тримайте їй небо!
Тримайте руками, обіймами,
Та простими словами!
Нехай не чіпають ворожі вас кулі!
Тримайте й нам землю.
Ми ж молимось, й віримо.
І хто як уміє той допомагає,
Єднаємо країну, єднаємо й душі.
Бо разом ми сила,
І з нами є Бог!
Вертайтесь - здорові!
Вертайтесь, кохані!
Ви нам потрібні!
Потрібні! Живіть!
Вертайтесь у сім'ї,-
Бо вас тут чекають!
Чекають, героїв!

п.с. Навіяний постами Ай- Даринки Рудик. Дівчинки з "Айдару".


Рецензии