Я знаю що таке в йна!

Я знаю що таке війна!
я сам був в полум'ї вогню,
Коли на мене з автоматом
Звірини очі у темряві.

Я знаю що таке війна,
Коли окраєць хліба маєш,
Боїшся: з'їсти самому,
Чи зустрічному віддати?!

Коли ведеться бій за правду,
а не за партію з вождями!
Не страшно тіло положити,
за рідну землю.

Нехай загину може зараз,
але засяють ясні зорі,
та буде синє мирне небо
над моїм сином.
7/05/2014


Рецензии