Кв тка - душа Укр

Десь на горі - я ""зілля" шукала
Квітку знайшла - та причарувалась
Ой, то не легко без душі - любити
Ой, як же легко ту душу згубити

Там на горі - три доби чекала
Та три зорі з ночі виглядала
Ой, та не йде щаст'я приставати
А без душі ніяк чаклувати.

Квітка душа - де ти заблукала?
де та краса - та що не зів'яла ?
Десь на горі запалали зорі,
Десь на межі розлучалась з горем.

Кава ві сні - просипаєш зранку,
Там ти не спиш і, а ж до світанку.
Доля моя - як вогонь палає,
Щастя моє як вода стікає.


Рецензии