Тагдыр

А тагдыр болсо ушундай,
Орт чыккан талаа тушундай.
Мумкундук берет коз ирмем,
Жылдыздар тушкон учурдай.

Болбосо тагдыр ушундай,
Уясын каткандай кушундай.
Бир кундон кунду жашырып,
Тарыхтан качкан кутулбай...

Антпесе тагдыр ушундай,
Байланган боолор бутундай.
Билбестик кылып аттасан,
Чалынып кетип утулмай.


Рецензии