Як тривога, то до Бога

Як тривога, то до Бога,
Просим в Бога допомогу
Скривлене прямим зробити
Душу, тіло ізцілити.

Ми постука- нам відкриє
Бог нас чує- біди , мрії,
Зніме біль, спрямить дорогу
Всім, хто просить допомогу.


Рецензии