Аллагьди квез гуй, жегьилар

Дагъларин картарни, лекьер,
Гьар дидедин вилин эквер ,
Къуй, бахтарив ац/ай  рекьер,
Квез Аллагьди  гуй  , жегьилар! 

Чи жегьилар , чан жегьилар,
Къуват  ая сад жегьилар! 
Мягькем хизан  шад гуьгьуьлар,
Квез Аллагьди гуй , жегьилар!

Гьуьрметдизни ая икрам,
Мецел алаз ширин салам,
Гьар са гъенел зуьрне -далдам,
Квез Аллагьди гуй ,  жегьилар!


Дишид хьурай ,к/ант/а эркек,
Муьгьуьббатдин гваз хьуй куьлег,
Гьар са рик/из иеси тек,
Квез Аллагьди гуй ,жегьилар!


Рецензии