Сняг да снежните мотиви...

Снег да снежные узоры,
В поле - вьюги разговоры,
Холод, полутьма.

День - коньки, гора, салазки...
Вечер - бабушкины сказки...
Вот она - зима!
(А. Круглов)




Сняг да снежните мотиви,
Снежни бури приказливы,
Темнина и студ.

Ден - кънки, шейни, пързалки...
Вечер - приказки за малки...
Зимата е тук!


Рецензии