Dobre rano

Ranni budicek vzbudil,
Za chvilku rozsazi
Slunecni paprsky svet,
Zazpivaji ptaci.

A vzhuru do prace.
Skola povinnosti plni,
Den atmosferu tvori,
Celi den utece

V okamziku jako sen,
K veceru slunicko
Schova se za hory,
Popreje kr;snou dobrou noc.





Ranni budicek vzbudi,
Za chvilku rozzari
Slunecni paprsky svet,
Zazpivaji ptaci
A vzhuru do prace.
*
Hola hola skola vola
Povinnosti plni,
Den atmosf;ru tvori.
*
Cely den utece
V okamziku jako sen,
K veceru slunicko se schova,
A popreje krasnou dobrou noc.


Рецензии