Де ж той потяг

 
Набридлу пісню завела зима,
Та ще й мороз міцніє щогодини...
Поїхати б туди, де вже весна
Й не слухати квиління хуртовини.
 
А там земля - в ошатному вбранні,
І промені виблискують пурпурні,
Закохані воркують у човні,
Співають у садах птахи безжурні…
 
Живуть там найцікавіші казки,
Купаються в річках зірки щоночі,
Не крають серденько гіркі думки,
Нема того, хто поглядом зурочить…
 
Ось знову сніг посипався з небес,
Повіяв в душу вітер безнадії…
Ох, де ж той потяг, що у край чудес
Везе, щоб там збулись жадані мрії?..
 


Рецензии