Наснився сон

Наснився сон, що десь в Едемськім саді
За руки тато з мамою взялись,
І зустрічі обоє були раді,
Й щасливими були так, як колись.

Гуляли садом тато і матуся,
Неначе діти, бігали по нім,
За їхні душі я щодня молюся,
Та вже не ввійдуть мама й тато в дім.

В Едемськім саді сонце їм світило,
І навкруги буяв квітковий рай,
На довгий час життя їх розлучило,
Й поставило між ними небокрай.

Пройшли роки і знов вони зустрілись
У засвітах, в Едемському саду,
На лавочці під вишнею там всілись
І згадували пору молоду.

Ніщо вже розлучити їх не зможе,
Назавжди увійшли в Едемський сад,
У них тепер своє Небесне ложе,
І свій у них щасливий зорепад.

29.10.2020 р.


Рецензии