Радiю

 
 
Радію сонячному дню!
Вслухаюсь у пташиний щебет.
Як вабить зграйку гамірну
Блакитне неозоре небо!
 
Радію снігу, мов дитя,
Який же він м'який, пухнастий!
Здається,  кожна мить життя
Несе в собі попал сріблястий.
 
Радію теплому вогню,
Що очищає дух бентежний,
Вдивляюсь в далеч осяйну
І відчуваю світ безмежний.
 
Навкруг все рідне, все своє,
Звучить в душі мотив казковий...
Радію я, бо в мене є
Щасливий ранок, день чудовий!
 


Рецензии