Паникёры

Панас.

Мыкола! Ось чуешь як громыхае!
Це убивци прокляти пидходють.
Треба тикаты.

Микола.

Та ни! Воны ще далэко. Ще рано!

Панас.

Рано? Це ни пизно! Тай ще яка рана...
Бо така,шо капылюхою ны накрыииш.


Рецензии