Елка я зун аламат гвай

Даим къацу перем алай,
Елка я зун аламат гвай.

Хабар ян ваз хийиррикай,
Захъ галакьван эфиррикай?

Ч1угурт1а зи патав нефес,
Пагь, жедачни ажеб серес!

Регьят жеда ви жигерриз,
Рик1из, кьилиз, жак1умариз.

Аквазвани къалин рапар?
Хъуьрез ава саки нурар…

К|ват|а абур, ац1ура къаб,
Хъухъ демда тваз йикъа са гъаб.
 
Кьилин начагь, дар дамаррин,
Лап вижевай дава я им

Бес шкьакьдай ва зигилрай,
Ац1анвани ви гьебеяр?

…Елка я зун аламат гвай,
Тандихъ агъзур дарман галай.
Теране Керимова Оруджева


Рецензии