Матусечко Алiпiя

Матусечко Аліпія, до Вас молюся я,
і чую я у відповідь - голубко ти моя!
Ой серденько, мов в пташечки, завмерло, світ співа!
У Вашій святій ласочці, і чую знов слова!
-Що молишся, то чую я, Матуся я твоя!
А ти дитина малая! Голубко ти моя!
А ти дитина рідная! Тебе голублю я!
Молю за тебе Господа! Бо Мама я твоя!
- Донбас, то рана, Мамочко, ось серце чом болить!
і рани...рани...раночки...і вісточка летить!
Летить та понад стежками, і степом, й молить світ,
нехай же люди думають, чому земля тремтить!
Чому і в неї, Матінко, сердечко в ранах все!
Бо зло велике, Матінко, але любов росте!
А Матінка, Матусечка, отут де зараз я!
І каже: знаю , милая, голубко ти моя!
І знаю твоє серденько, і чую Богу спів!
І полічу я рани всі, бо знаю, "Град" летів!
- Матусечко Аліпія! Моліться, прошу я!
Нехай співаю Богу я! Матусечко моя!
Нехай спів щастя, радості! І знову чую я:
Співай, дитино, в радості! Я Матінка твоя!
Співай у щасті Господу! Співай! Живи! Співай!
І Богу Милосердному ти славу воссилай!

30.10.20р.


Рецензии
Написано прекрасно!Завидую!Вы пишете на таком прекрасном языке!Сергей.

Сергей Лутков   03.02.2022 21:11     Заявить о нарушении
Спасибо, Сергей!

Ангелина Длинка   06.02.2022 22:39   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.