Ось на денцi

Ось на денці ще трішки мене -
Ти доп'єш? Закоркуєш навіки?
Я оголена німфа Мане.
Спозираю тебе крізь повіки.

Пломенисте п'ємо каберне.
Усміхаючись, мружу повіки.
Пий ковтками і ласуй мене,
Ще зарано прощатись навіки.


Рецензии