Пiслясвяткове

*Мамі Валі

Скінчився день. Лягає сонце спати,
А свято вилітає за поріг.
Та ми ще довго будем пам'ятати,
Як розпочався твій наступний рік.

Нехай він буде щирим на дарунки,
На добрі вчинки, лагідні слова.
Нехай міцніють всі твої стосунки
І буде доля світла та нова!


19:51
10.01.2022


Рецензии