Знов снiжить

Знов сніжить життя
Тятиву натягнуто
Туго це туга

°°°°°
Стугонить місто
Вмістилище столиких
Столихих самот

°°°°°
Заметіль біллю*
Гаптує тугу гуде
Тятива долі


* - білі нитки, біла пряжа


Рецензии