Я всегда вижу профессионализм и желание работать

Я всегда вижу профессионализм и желание работать. Когда вижу обратное, то разворачиваюсь и ищу профессионалов. I always see professionalism and a desire to work.  When I see the opposite, I turn around and look for professionals. Я завжди бачу професіоналізм та бажання працювати.  Коли бачу інше, то розгортаюся і шукаю професіоналів.


Рецензии