Твiй погляд - 2022

Твій погляд як завжди голий пістолет
він пристрасні бажання не ховає в кобуру
підкреслює ще цим твій гарний сілует
і каже що сьогодні від нього я помру...
Твій погляд як завжди спусковий курок
і до останнього на нього ти не натискаєш
але нарешті зробиш почуттям моїм урок
і в саме серце красою дівочою стріляєш...
Твій погляд як завжди шалена куля
вже в котрий раз ти попадаєш влучно
хоча без нього відчуваю що тебе люблю я
і я гадаю що ми разом проживемо нерозлучно...


Рецензии