Навiть снiговикам потрiбнi теплi стосункi - 2022

Навіть сніговикам потрібні теплі стосунки
адже крижані серця хочуть теж розтанути
і любов від долі стане справжнім подарунком
треба лише з ніжністю у очі щастю глянути...
Навіть сніговикам потрібні теплі стосунки
хоча їхні тіла не зроблені із солодкої вати
і коли в обіймах їх зігріють горячі поцілунки
і відтоді і тепло душевне стануть відчувати...
Навіть сніговикам потрібні теплі стосунки
і о швидкої зустрічі вони звісно будуть мріяти
і на їх обличчах з'являться однакові малюнки
адже почуттям взаємним їм захочеться повірити...


Рецензии