Мак й ромашка стэп дуэт

Маки, маки – в душу погляд,
Аж до самого до дна...
ЖиветЕ посеред поля
І не мучить вас вина.
Скіль в піснях є вам посвяти
Про палку любов земну –
Так любились Неня з Татом,
Зберегли лише одну.
Як ромашка з маком тут ось
Відцвітуть в коротку мить,...
Та й засне, те що проснулось...
З сім'я поколінню жить...
Чи не в цьому Божа сила,
Як кружіння всіх планет?
О, блаженність, наша мила,
Мак й ромашка – степ,... дует...
10.01.2022р.


Рецензии