Жыццёвыя iспыты

Хтосьці цешыць сябе тытунем,
Хтосьці - алкаголем,
Бо жыццёвымі іспытамі
Моцна нездаволены.
Той разгублена патыліцу
Доўга-доўга чухае,
А другі ізноў памыліцца:
Ён сяброў не слухае.
Не магчыма здаць выдатна
Усе жыцця іспыты.
Хоць стараешся заўзята,
Твар слязьми заліты.


Рецензии