Языки интернета 9 1 2022 Internet languages

воспоминание^
+
комментарий сегодня

Есть в мире много языков...
Но главный всё-таки один...
Всем в интернете нужен он...
От малых лет и до седин...
23:23 9 1 2022 LГ

There are many languages in the world ...
But the main one is still one ...
Everyone on the Internet needs it ...
From small years to gray hair ...
23:25 9 1 2022 LГ

Если английский не учил,
Считай - тебе не повезло...
Нигде не сможешь первым быть
Ты всем своим друзьям назло...
23:50 9 1 2022

If you haven't learned English,
Consider - you're out of luck ...
Сan't be the first anywhere
You spite all your friends ...
23:53 9 1 2022


Рецензии