Аби удвох... Удвох все пережити

                С.М.

Аби удвох... Удвох все пережити.
Коли удвох, недобре – нанівець.
Коли удвох – любові світ вершити
й щоденно вести щастя під вінець.

Переживем погане і хороше,
аби удвох, аби лише удвох.
Хай дощ проллється, хай впаде пороша,
але нехай не роз'єднає Бог.

Удвох ми розкладемо по поличках
усе, чим мрієм, дихаєм, живем.
Переживем удвох усі дрібнички,
потоп всесвітній вдвох перепливем.

Хай дощ проллється, хай впаде пороша,
але нехай не роз'єднає Бог.
Переживем погане і хороше.
Аби – удвох. Аби лише – удвох.


Рецензии
Как это трепетно... и проникновенно
👏

Елена Транковская   10.01.2022 16:47     Заявить о нарушении
Благодарю Вас, Елена!
С Новым годом!

Миклош Форма   10.01.2022 17:11   Заявить о нарушении
С Новым годом!

Елена Транковская   10.01.2022 19:56   Заявить о нарушении