Луч солнца

ЦІЛУЄ ПРОМІНЬ ВРАНІШНІЙ ТРАВУ.
ДЛЯ НЬОГО РІВНІ ВСІ : ДЕРЕВА Й КВІТИ.
ІЗ ПРОМЕНІВ ВИВ"ЯЗУЄ КАНВУ,
ЩОБ ПРАПОРОМ РОЗВІЯВ ЇЇ ВІТЕР.
НЕСЕ ПРОМІНЧИК  СОНЯЧНЕ ТЕПЛО,
МОВ ПОДАРУНОК, ПОСЛАНИЙ СВІТИЛОМ.
А ВИ ЗРОСТІТЬ В ДУШІ СВОЇЙ ТЕПЛО,
ХАЙ ПРОРОСТА ВОНО ДОБРА МІРИЛОМ.
ХАЙ РОЗНЕСЕТЬСЯ ПО УСІЙ ЗЕМЛІ,
ХАЙ ЗНИЩИТЬ  ВІЙНИ,БІДИ,БЕЗЗАКОННЯ.
ХАЙ ПОДАРУЄ ЩАСТЯ І МЕНІ...
ЗІВ"ЯНЕ ВСЕ ПОГАНЕ НА ОСОННІ.
08.01.2022.


Рецензии