украинский

Любов, як коршун розідрала
Своїми кігтями її
Та залишився шмат кривавий
Від серця, тіла і душі

«Як вийдеш у зелене поле
До рани квіти приклади
Хто у житті не нюхав болю
Не знав і щастя взагалі»

Вона слова ці, наче мантру
І день і ніч шепоче знов.
«Настане час, та може завтра
Я знов знайду свою любов

А якщо ні - піду в болота
Там научають відьми жить
І стане не моя турбота
Когось плекати і любить

Струнка зроблюся, щебетлива
А очі стануть, як трава
Всі сльози виллються крізь зливи,
Закам’янію, як скала.

Навчуся я інакше жити.
Там научають відми всіх
Як то безболісно любити,
Забуть як мертвих і живих.»

І вийшла у зелене поле

І море квітів набрала

І не хотіла того болю,

Та з болем все ж таки жила.


Рецензии