***

А квіти вже давно буяють,
В душі не туга, а весна!
І зорі золотаві сяють,
І лине пісня голосна!

Стежками тихо понад гаєм
Ідуть закохані серця,
Дай Бог їм в дивному розмаї
Дійти до шлюбного вінця!


Рецензии