Винахiдники - 2022

А інженери розробляли з екологічних складових автівку
і щоб вона робила ще на самогоні але їм цього замало
ці фахівці щоби скоріше свій винахід продати за готівку
то корпус прототипу вирішили вирізати з м'якого сала...
А потім ще поміркувавши зробили з холодцю і вікна
і не забули подушку для безпеки викласти із вінегрету
і вигризли зубами люк щоб дихалося у салоні вільно
а під сидіннями і олів'є поклали ще для інтер'єру...
І на закуску зрозуміли що не одного немає колеса
хоча і за кермо своєї мрії ще не встигли вони сісти
адже побачать що в холодильнику скінчилась ковбаса
і дуже жаль але свій витвір їм прийдеться...з'їсти...


Рецензии