you or myself

everything's simple. tales are deceit. the sunny isle is hidden in mist
earth doesn't hold up castles of air. somebody's wrong-- you or myself

everything's simple--there are no mounts of gold.
stars they all fall in to other's hand's fold
no paradise birds in raven's nest: somebody's wrong--you or myself

only in spring snows will melt, and even seas are bounded by banks
only one faith will keep us safe: someone will make it: you or myself

Машина Времени – Ты или я

Все очень просто. Сказки – обман. Солнечный остров скрылся в туман.
Замков воздушных не носит земля. Кто-то ошибся – ты или я.

Все очень просто – нет гор золотых. Падают звезды в руки других.
Нет райской птицы среди воронья. Кто-то ошибся – ты или я.

Лишь только весною тают снега. И даже у моря есть берега.
Всех нас согреет вера одна. Кто-то успеет – ты или я.


Рецензии