Друкованi фото

Час вдосконалює девайси,
В них добавляє наворотів.
І ось уже, все менше шансів
Друковані зустріти фото.

Вони уже, мов раритети,
Формат приймають електронний,
Але, застиглі ці фрагменти,
Так взяти хочеться в долоні.

І енергетику відчути
Людей, яких не має поряд.
Яким же теплим є цей дотик..
Немов до вас вони говорять,

І усміхаються вустами.
Ці фото - тайна сокровенна
Вони – життя, а не програма
Близькі, мов спогади, для мене.

 

(фото із сімейного архіва)


Рецензии
Ти права, Танюша. Ті фото. то саме життя. Привіт. Як ти маешся?

Игорь Ярин   23.10.2022 17:44     Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.