Дивишся i не бачиш

Дивишся і не бачиш
Якісно плющиш очі
В тебе занадто наче
Жахів посеред ночі?

Можна заткнути вуха
Так набагато краще
Ні, не дивись, не слухай -
Начебто все пропаще.

І взагалі мовчати.
Срібло - то слово. Тиша.
Золотом залатати
Дірку в грудині.

Пишеш?


Рецензии