О. М

Літа спливають за літами
Як води тихої ріки.
А поміж нами, поміж нами
Неначе всі материки.

Я чую голос твій здалека
Але руки не доторкнусь.
Та, наче спрагнений лелека
Твоїм я голосом нап'юсь.

У серці тугу не плекаю,
Навчивсь і мати і терпіть.
Госпдь терпів. Я також маю
В терпіння вірити і жить.


Рецензии