Троeручицi Матерi Божiй

Як на образ святий я погляну,
бачу там Богородиці Лик,
із молитвою там поряд стану,
за дітей помолюся! За них!
Троєручицею Ти зовешся!
Маєш Матіночко три руки,
відрубав руку враг Іоанну,
в ті язичників зліі роки.
Бо Він Бога любив, Бога славив,
і молитви його, ніби мед,
ніч молився Тобі й диво сталось,
і рука Його знов приросла!
І подяку Тобі посилая,
Іоанн руку з срібла приніс,
і Тобі дарував із любов'ю,
Бог же руку на образ наніс!
Бо всі образи пишуться Богом!
І цей також спасає наш світ,
Троєручиці Матері Божій,
славу шле Православний народ!
Стань же там, де мої діти ходять!
Стань отам, де на них меч враг зніс!
Хай же біди й печалі обходять,
діточок, бо вони же слабкі!
Слабі плоттю, та хай віра кріпне!
Хай вони не беруться за меч!
А Твій образ трояндами квітне!
Чорнобривцями світу співця!
Хай же квіти та через століття!
і до Тебе вони припадуть,
в мирі хай сіють їх наші діти!
І снаряди отут не впадуть!
Хай всі діти Донбасу здорові!
Хай Донбас лише в мирі цвіте,
хай наступлять часи нині нові,
Ти же, Матінко Божа веди!
Богородице...Мамочко! Ласко!
Бачиш Ти душі наші й серця!
Хочем в мирі дітей пригортати,
в мирі миру, який від Творця!
Нам Тобою одною спасатись,
і дітей в Твої руки віддать!
І всім світом Тобі поклонитись!
А Тобі Сонцем Щастя палать!
Троєручицею Ти зовешся!
Від врага діток наших спаси,
хай же кожен із них схаменеться,
хто неправедні війни несе!


Рецензии
Благодарен вам за ваши чудесные строки.

Сергей Лутков   15.11.2022 14:52     Заявить о нарушении
Спасибо, Сергей!
Мира и счастья Вашему дому!

Ангелина Длинка   16.11.2022 18:42   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.