Присмак пiслясвят

Присмак післясвят -
Абсент гіркий і самість.
А далі - лютий.

•••••••
Люблю його я -
Ковток зимовий смутку.
Останній трунок.

•••••••
Отруйна близькість
Вкорінена полином -
Післякохання.


Рецензии