Рiздво

Кришталево дзвонять дзвони,
Тонуть в синяві небес,
Віддає земля поклони,
Йде Різдво з вогнем чудес.

Вабить променем різдвяним
Золотого сонця диск.
Світлом дивним ірреальним
Осяває душу блиск.

Від духмяної ялини,
Від незайманих снігів,
Що розсипали перлини,
Наростає в грудях спів.

Йде Різдво крізь мерехтинки,
Дзвони радісно дзвенять,
А секунди, мов сніжинки,
Вже у Всесвіті летять…


Рецензии