Я зiткана з блакитi

Я зіткана з блакиті…
Чи з нею поєдналась?
Неначе в оксамиті,
Й в блакить небесну вбралась.

Я зіткана з блакиті,
Вона мені пасує,
Думки про це щомиті,
І мрія все вальсує.

Я зіткана з блакиті,
Вона така казкова,
Відтінки всі налиті
І я, мов волошкова.

Я зіткана з блакиті,
Я зіткана з любові,
І синню оповиті
Всі мрії пречудові.

Я зіткана з блакиті,
Вона, немов окраса,
Стежини нею шиті,
Життя мого прикраса.

Я зіткана з блакиті,
І нею я любуюсь,
Думки мої відкриті,
Й чомусь в житті дивуюсь…

Я зіткна з блакиті,
І ніжності, й любові,
Роки несамовиті,
Я з ними у розмові.

Я зіткана з блакиті,
Вдивляюся у небо,
Надії не розбиті
Й втрачати їх не треба.

Я зіткана з блакиті,
Сама цьому дивуюсь,
Немов волошка в житі,
Блакиттю зачаруюсь.

Я зіткана з блакиті.
І очі – волошкові,
Мов однієї миті
З блакиттю стала в змові.

08.01.2022 р.


Рецензии